Mobilizare în toată țara în sprijinul sinistraților. Oamenii au făcut pachete cu alimente, detergenți, săpun, mopuri, găleți. „Nu știi când vine și rândul tău”

Oamenii s-au organizat și au adus ajutoare pentru cei greu încercați după inundații. La Întorsura Buzăului au venit din toate localitățile învecinate și chiar din alte județe cu pachete de alimente și bunuri de prima necesitate. Și polițiștii brașoveni au făcut o acțiune similară și au mers cu ajutoare la sinistrați.

În județul Covasna s-au înființat mai multe puncte de colectare a ajutoarelor. La Întorsura Buzăului, în numai trei zile s-au umplut șase autoutilitare și patru camioane cu alimente și alte bunuri esențiale.

Localnică Întorsura Buzăului: Cartofi, ceapă, niște bănuți. Pentru că așa trebuie, ne ajutam unul pe altul.

Silviu Tănase, organizator: În primul rând au nevoie de produse de curățare și produse de igienă. Toată vesela, toată mobila, toată gospodăria e plină de nămol. Și în prima fază trebuie să scoată nămolul, să curețe casa, în a doua fază este nevoie de mobilier și materiale de construcții.

Dragoș Muntean, organizator: Nu știi când vine și rândul tău, așa aș începe o inițiativă. Dacă ți se întâmplă ție, ai vrea să fii ajutat. În momentul de față noi suntem cei care ne bucurăm că putem ajuta.

Localnică Întorsura Buzăului: Am adus detergenți și produse de igienă. Dorim să-i ajutăm și să-i susținem.

Polițiștii brașoveni au pus mână de la mână și au cumpărat detergenți, săpun, dezinfectanți, mopuri, găleți și alte materiale de igienă, necesare pentru a putea curăța locuințele lovite de dezastru. Apoi le-au dus personal în localitatea Slobozia Conachi, greu încercată după inundații.

Păsări, porc, tot ne-a luat. Ce-am putut să iau calul, să fugă mai repede. Dar în rest, totul. Ce-am strâns s-a stricat.

Vine iarna şi nu am unde să stau! Nu am unde să stau, Doamne!

Polițiștii au mers din casă în casă și le-au transmis sinistraților că nu sunt singuri în această încercare și că vor fi sprijiniți în continuare.

The post Mobilizare în toată țara în sprijinul sinistraților. Oamenii au făcut pachete cu alimente, detergenți, săpun, mopuri, găleți. „Nu știi când vine și rândul tău” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *