Noi date în cazul celor două crime din județul Constanța. Suspectul a mers la poliție chiar în ziua în care a murit una dintre victime

Apar noi date în cazul celor două crime din județul Constanța. Suspectul, aflat acum în arest, a dat ochii cu polițiștii chiar în ziua în care ar fi ucis-o pe cea de-a doua femeie. El era sub control judiciar şi s-a prezentat la întâlnirea cu agenţii, aşa cum i se ceruse. Femeia din Tulcea fusese omorâtă cu câteva ore mai devreme, după cum reiese din anchetă.

Pe data de 27 august, suspectul principal a dat ochii cu polițiștii pentru că a trebuit să se la Poliția din Ceamurlia, el aflându-se sub control judiciar și făcea prezența la poliție în fiecare săptămână.

În aceeași zi, dar dimineața, fata din Timișoara, în vârstă de 28 de ani, a fost omorâtă. Nimic din comportamentul bărbatului nu a atras atenția polițiștilor, ba chiar tânărul și-a văzut în continuare de activități. A continuat să conducă mașina fetei și în noaptea de 2 spre 3 septembrie acesta a fost văzut în trafic de polițiști, care au încercat să-l tragă pe dreapta, însă individul a călcat accelerația și a fost implicat într-un accident rutier.

În acel moment, poliția se afla pe urmele lui, iar această urmărirea a fost înregistrată de camerele de supraveghere aflate în zonă. Bărbatul a ajuns la Spitalul de Urgență din Constanța, unde s-a aflat sub supravegherea polițiștilor.

După ce corpul neînsuflețit al fetei din Timișoara a fost găsit, acesta prezenta mușcături de animale sălbatice, iar la necropsie a fost foarte grea identificarea, care s-a făcut abia după cinci zile, iar polițiștii și-au dat seamă că tânărul, care este acum suspectul principal, este elementul comun între cele două crime, victima din Tulcea și victima din Timișoara.

În acest moment ancheta continuă, iar procurorii încearcă să pună cap la cap toate imaginile de pe camerele de supraveghere, toate detaliile pe care le au, și încearcă să afle dacă suspectul principal nu are cumva legătură și cu alte crime.

The post Noi date în cazul celor două crime din județul Constanța. Suspectul a mers la poliție chiar în ziua în care a murit una dintre victime appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *