O tânară a fost lovită pe o trecere de pietoni, în Piața Victoriei, de un poliţist în misiune, aflat pe motocicletă

Accident șocant în centrul Capitalei. O tânară care traversa strada pe trecerea de pietoni, într-o intersecție din Piața Victoriei, a fost lovită în plin, de un poliţist în misiune, aflat pe motocicletă. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu impact emotional!

Impactul a fost surprins de camera unui alt motociclist care aștepta la trecerea de pietoni. În filmare se vede cum motocicleta polițistului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, vine dinspre bulevardul Lascăr Catargiu către Aviatorilor.

Pe trecerea de pietoni de la ieșirea din Piața Victoriei, oamenii încep să traverseze regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Unii reușesc să se ferească de polițist.

Dar o tânară, care se pare că vorbea la telefon, după cum se vede în imagini, este lovită în plin de agent. Femeia cade la pământ. Poliţistul coboară de pe motocicletă şi în scurt timp la locul accidentului soseşte o ambulanţă, care duce persoana ranită la spital.

Colegii poliţistului fac cercetări în acest caz.

În urma testării, a rezultat că agentul de la Rutieră aflat în misiune nu consumase alcool sau droguri.

Potrivit Codului rutier, la apropierea şi la trecerea autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară, care au în funcţiune mijloacele speciale de avertizare luminoasă şi sonore, pietonilor le sunt interzise traversarea şi circulaţia pe carosabil până la trecerea acestora.

The post O tânară a fost lovită pe o trecere de pietoni, în Piața Victoriei, de un poliţist în misiune, aflat pe motocicletă appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *