Peste 100.000 de oferte la Târgul Național Imobiliar din București. Sunt prezentate și proprietăți executate silit, dar și propuneri de investiții în Turcia și Egipt

Prețurile locuinţelor au crescut în ultima perioadă, aşa că dezvoltatorii imobiliari încearcă să atragă clienții cu locuri de parcare incluse în preț și cu mobilă cadou. Românii care sunt interesați să cumpere o casă au la dispoziție peste 100.000 de oferte la cel mai mare târg imobiliar care are loc zilele acestea în București. Pentru prima oară, au apărut și proprietăți executate silit, dar și oferte de investiții în țări precum Turcia și Egipt.

Martiana Ciobică locuieşte în Giurgiu, dar vrea să se mute în București ca să fie mai aproape de copii. A venit la cel mai mare târg imobiliar, care are loc la Palatul Parlamentului, ca să afle ce prețuri au apartamentele în blocurile noi din Capitală.

MARTIANA CIOBICĂ – potenţial cumpărător Două camere sau trei camere. Am înțeles că sunt în jur de 95.000 de euro, cele cu două. Acum mi se par bune. De aia ne și grăbim să le luăm pentru că nu se știe ce va fi de la 1 ianuarie.

Locuintele s-au scumpit în ultima vreme în toată ţara. De exemplu, în Bucuresti, în august, prețul pe metrul pătrat era mai mare, în medie, cu peste 13% decât în această perioadă a anului trecut, conform datelor din piață. Așa că dezvoltatorii imobiliari au pregătit peste 100.000 de oferte pentru a atrage clienți.

CRISTINA BERCEA – PR Manager, Târgul Naţional Imobiliar: Fiecare în parte – ba oferă un loc de parcare gratuit, ba mobilier, ba diverse beneficii. Pornesc de la 41.000 de euro, o garsonieră în sectorul 4 al Capitalei. La polul opus este o proprietate ultra-luxoasă în Dubai (…) Are un preț de 45 de milioane de euro și este un penthouse cu o suprafață impresionantă de peste 2.000 de mp.

Pentru prima oară, la târg au fost scoase la vânzare și proprietăți executate silit.

MARIAN CHIRIAC – managerul unei agenţii responsabile cu vânzarea de proprietăţi executate silit: Se pornesc licitatiile de la 100% din valoarea lor de evaluare, valoarea de piață și apoi la următoarele termene scad, cu 25%, 50%. În general există risc ca în anumite situații (…) debitorii să poate face o contestație la executare și atunci se poate anula respectivul proces verbal. Însă sunt foarte puține cazurile respective.

Cei care vor să facă achiziții în străinătate au mai nou la dispozitie și oferte din Turcia și Egipt.

ANA-MARIA UDRIŞTE – reprezentantul unui broker imobiliar: E pentru prima dată când aducem Hurghada în România, ca dezvoltator de imobiliare. Ai studiouri care încep de la 28.000 de euro, cu avans de 10% și rate pe doi ani de zile, cu 0% dobândă. În anumite proiecte poți să dublezi investiția în mai puțin de 12 luni.

Târgul Național Imobiliar este deschis până duminică, la ora 16.00.

The post Peste 100.000 de oferte la Târgul Național Imobiliar din București. Sunt prezentate și proprietăți executate silit, dar și propuneri de investiții în Turcia și Egipt appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *