Razie de amploare în Bălteni pe fondul arderilor ilegale de deşeuri şi a furtului de curent

Razii în comuna dâmboviţeană Conțești. Sunt la fața locului mai mulți oameni ai legii de la polițiști până la jandarmi, reprezentații unui furnizor de energie electrică și comisari de la Garda de Mediu.

Obiectivele acțiunii sunt descoperirea faptelor asociate regimului deșeurilor, a furtului de energie electrică, a faptelor de violență și depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

Poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică şi rutieră, care acţionează alături de jandarmi, reprezentaţii unui furnizor de energie electrică şi comisari de la Comisariatul General al Gărzii de Mediu efectuează, vineri, o razie în satul Bălteni din comuna Conțești din județul Dâmbovița

„Principalele obiective ale acţiunii sunt prevenirea, combaterea şi descoperirea faptelor asociate regimului deşeurilor, a faptelor de furt de energie electrică, a arderilor ilegale de deşeuri, a oricăror fapte de violenţă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, precum şi verificarea operatorilor economici cu obiect de activitate în domeniul colectării şi valorificării deşeurilor provenite de la vehicule scoase din uz/dezmembrate”, precizează IPJ Dâmboviţa.

O acţiune similară a avut loc la Bălteni în luna mai şi s-a soldat cu zeci de dosare penale şi amenzi.

În Bălteni, la doar câţiva kilometri de Bucureşti, se incendiază des deşeuri, de multe ori pentru recuperarea materialelor feroase în vederea valorificării.

The post Razie de amploare în Bălteni pe fondul arderilor ilegale de deşeuri şi a furtului de curent appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *