Regele Charles, mesaj de sprijin pentru persoanele afectate de inundaţiile catastrofale din Europa. ”Transmitem cele mai profunde şi sincere condoleanţe”

Regele Charles al III-lea a transmis joi un mesaj de sprijin pentru persoanele afectate de inundaţiile catastrofale care au afectat mai multe ţări din Europa Centrală, regiune cu care „multe persoane din Regatul Unit au legături puternice, durabile şi personale”.

”Soția mea și cu mine suntem profund șocați și întristați să vedem distrugerile și ravagiile cauzate de inundațiile catastrofale din Europa Centrală”, a transmis acesta.

„Împreună cu acestea, soţia mea şi cu mine transmitem cele mai profunde şi sincere condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut în mod tragic persoane dragi, case şi mijloacele de trai”, se arată în mesajul scris, semnat Charles R şi postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale britanice.

A message from The King regarding the ongoing floods in Central Europe. pic.twitter.com/gI0z1xSAu9

— The Royal Family (@RoyalFamily) September 19, 2024

Charles şi Camilla se declară „profund şocaţi şi întristaţi să vadă distrugerea şi devastarea cauzate de inundaţiile catastrofale din Europa Centrală” şi îşi exprimă „admiraţia imensă pentru curajul şi dăruirea serviciilor de urgenţă din întreaga regiune, care au lucrat neobosit pentru a oferi sprijinul, ajutorul şi asistenţa extrem de necesare nenumăraţilor oameni ale căror vieţi şi proprietăţi au fost distruse în acest mod dramatic”.

Mai multe ţări au fost afectate de inundaţii, între care Austria, Republica Cehă, Polonia şi România. Autorităţile au raportat până acum 23 de decese, dintre care şapte în Polonia şi România, cinci în Austria şi patru în Republica Cehă. Preluare: Agerpres

Campanie TVR pentru strângere de ajutoare. Puteți aduce donații, la sediul TVR, între orele 8.00 și 20.00

Televiziunea Română a lansat campania „Împreună facem bine” un demers de solidaritate cu oamenii aflaţi în suferinţă în urma inundaţiilor devastatoare din Moldova, care au luat şapte vieţi, au distrus mii de locuinţe, au închis şcoli şi grădiniţe.

The post Regele Charles, mesaj de sprijin pentru persoanele afectate de inundaţiile catastrofale din Europa. ”Transmitem cele mai profunde şi sincere condoleanţe” appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *