Şase persoane au fost reţinute în urma incidentului violent care a avut loc sâmbătă între două familii din oraşul Pantelimon

Şase persoane au fost reţinute de procurori, dintre cele 19 identificate ca participante la incidentul violent care a avut loc sâmbătă între două familii în oraşul Pantelimon şi care a continuat la spitalul unde au fost duşi o parte dintre cei implicaţi.

„În urma verificărilor, a rezultat faptul că incidentul s-a produs pe fondul unor tensiuni între două familii, cauzate de relaţia dintre un bărbat şi o femeie. În urma intervenţiei imediate au fost identificate 19 persoane implicate în incident. 12 dintre persoanele participante la conflict au fost conduse la unitatea de poliţie pentru audieri, fiind şi la acest moment în custodia poliţiştilor”, a informat duminică IPJ Ilfov.

Alte patru persoane sunt în spitale pentru investigaţii medicale, aflându-se sub paza poliţiştilor, iar alţi trei participanţi la conflict urmează să fie audiaţi.

Toate aceste activităţi se derulează sub coordonarea procurorului de caz, iar până în prezent şase persoane au fost reţinute.

„După stoparea conflictului şi identificarea participanţilor, pentru impunerea unui climat de ordine şi siguranţă, au fost sporite progresiv echipajele de poliţie şi jandarmerie implicate în acţiune. Au fost organizate filtre la toate intrările şi ieşirile din localitate, iar Poliţia Capitalei a organizat filtre în sectoarele 2 şi 3”, arată sursa citată.

Aproximativ 400 de poliţişti şi jandarmi au fost angrenaţi în activităţile derulate în acest caz în judeţul Ilfov şi în Bucureşti.

În activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov şi ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş”.

„Cu ocazia măsurilor dispuse după producerea evenimentului pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice precum şi prevenirea oricăror alte fapte antisociale, în filtrele organizate poliţiştii au oprit şi verificat mai multe autovehicule. În acest context a fost oprit un autoturism în care se aflau şase persoane, iar în urma controlului corporal şi auto efectuat au fost găsite mai multe obiecte interzise la deţinere, faţă de aceste persoane fiind dispuse măsuri legale în consecinţă”, precizează IPJ Ilfov.

Misiunea s-a concentrat pe aplanarea conflictului şi pe identificarea şi prinderea celor care au participat la acest incident.

În primă fază, poliţiştii au audiat persoanele rănite pentru a identifica autorii agresiunilor şi a îi depista, pentru a elimina pericolul public.

Ulterior, cu sprijinul Jandarmeriei Române, s-au asigurat măsuri de ordine publică la toate unităţile medicale în care se aflau persoane implicate în conflict. 

The post Şase persoane au fost reţinute în urma incidentului violent care a avut loc sâmbătă între două familii din oraşul Pantelimon appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *