Simona Halep se întoarce în circuitul oficial mai devreme decât anunțase. Va evolua săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong

Care este turneul unde începe Simona Halep sezonul pe zgură

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va evolua săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild card, a anunţat fostul lider mondial, într-un clip video publicat de organizatori pe contul de Twitter al competiţiei.

Halep (33 ani), aflată în prezent pe locul 1.130 în lume, nu a mai jucat din mai, când a fost nevoită să abandoneze din motive medicale în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

BREAKING NEWS! BIG UPDATE!!!

Simona Halep says she is feeling better and ready sooner than expected. She is flying to Hong Kong tomorrow to participate in the 125 tournament there, rather than waiting for the 250 tournament at the end of October! pic.twitter.com/FaD54PVSDY

— Romanian Tennis (@WTARomania) September 28, 2024

Simona Halep, fost lider mondial și fostă dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros şi Wimbledon), fusese învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în martie, în primul tur la turneul WTA 1000 de la Miami. Acesta a fost meciul de revenire în circuitul profesionist, după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Simona Halep anunțase că va reveni în circuitul profesionist după accidentarea din mai luna viitoare la turneul WTA 250 de la Hong Kong (28 octombrie-3 noiembrie), pentru care primise, de asemenea, un wild card.

Turneul WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, va avea loc între 30 septembrie şi 6 octombrie.

The post Simona Halep se întoarce în circuitul oficial mai devreme decât anunțase. Va evolua săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *