Soluții pentru decongestionarea traficului din Capitală, cerute de Ciolacu. Dan: Dacă te apuci să arunci cu blocuri și nu te întrebi la ce școală vor învăța copiii și unde vor lucra oamenii, nu poți decât să te aștepți la blocaje

Guvernul va susţine financiar proiectele Primăriei Generale pentru decongestionarea circulației în Bucureşti.

Premierul Marcel Ciolacu și edilul Nicușor Dan au avut o întâlnire la Primăria Capitalei şi au stabilit să colaboreze pentru rezolvarea problemelor legate de aglomerația din trafic.

Ciolacu: Am înțeles de la primarul general al Capitalei că va avea o întâlnire cu primarii de sector pentru a face un trafic mai bun integrat, cred că și de la strânsul gunoiului, încercăm să perturbăm cât mai puțin traficul.

Nicușor Dan: Nu poți când ai o boala de 20-30 de ani să iei o pastila și să te faci bine. Dacă te apuci să arunci cu blocuri și nu te întrebi la ce școală vor învăța copii care vor locui acolo și unde vor lucra părinții sau oamenii care locuiesc acolo și că vor lucra la 10 km de acolo și vor duce copiii la 5 km, nu poți decât să te aștepți la blocaje în trafic.

 

The post Soluții pentru decongestionarea traficului din Capitală. Dan: Dacă te apuci să arunci cu blocuri și nu te întrebi la ce școală vor învăța copiii și unde vor lucra oamenii, nu poți decât să te aștepți la blocaje appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *