Străzi din Pitești, inundate după o rupere de nori

Ploi puternice au căzut şi în restul țării. În Argeș, o rupere de nori a făcut prăpăd, iar apele au ajuns în gospodăriile oamenilor. Autoritățile au intervenit să-i ajute şi au făcut controale preventive pentru situaţii şi mai grave.

În Argeș, autoritățile au intrat în stare de alertă încă de dimineață, o dată cu Codul Portocaliu emis pentru cea mai mare parte a Munteniei.

În Pitești, o rupere de nori a dus la inundarea mai multor curți, subsoluri și sedii de societăți comerciale. Echipele ISU au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei.

Dragoș Predescu, prefectul judeţului Argeş: A fost activat centrul regional pentru coordonare a intervenției din Argeș, am solicitat primarilor să asigure permanența, să existe identificarea persoanelor vulnerabile ca în caz de forță majoră să se intervină.

Angajații ISU au mers și pe străzi să-i informeze pe oameni să se pună la adăpost.

Alin Berevoescu, inspector-şef, ISU Argeş: Au fost efectiv dublate forțele de intervenție încă de dimineață, am început să mergem în localități pentru informareaa cetățenilor astefl încât să își ia măsuri de protecție.

Ca măsură preventivă au fost verificate toate barajele din județul Argeș.

The post Străzi din Pitești, inundate după o rupere de nori appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *