Toamna, noul sezon al vacanțelor. Un sejur planificat în această perioadă e mai ieftin chiar şi cu 25% comparativ cu lunile de vară

Toamna devine momentul ideal de vacanţă pentru tot mai mulţi. Oamenii sunt atrași de preţurile care sunt cu mult sub cele din sezonul estival, de plajele goale şi de temperaturile perfecte pentru un bronz care ţine până la iarna. Cererea pentru destinații mai mult sau mai puțin exotice este în creștere inclusiv pentru luna octombrie.

Deşi oficial sezonul concediilor s-a termiat, de pe Aeroportul Otopeni, zilnic, mii de români pleacă în vacanţă.

Mădălina Chiţu – jurnalist TVR:
Chiar dacă în ultimul an preţul biletului de avion s-a scumpit în medie cu peste 20 de procente, cine şi-a planificat în perioada aceasta o vacanţă face economii chiar şi cu 25% comparativ cu lunile de vară.

Şi cum toamna s-a instalat deja la noi, cererea pentru vacanţe în destinaţii bune de plajă este în creştere, mai ales pentru luna viitoare.

IOANA BURCEA – reprezentant, agenţie de turism: Vacanţele preferate în luna octombrie includ Iordania, Egipt şi Antalia, unde avem curse charter până la sfârşitul lunii octombrie fiind 28 – 30 de grade în continuare. E vreme de plajă, e vreme de all-inclusiv, e vreme de relaxare

Tur-operatorii spun că city break-urile încep să piardă tot mai mult teren.

COSMIN MARINOF – reprezentant, agenţie de turism: Românii au mers, au văzut cam toate capitalele Europei, toate oraşele importante şi odată cu asta s-au şi maturizat şi atunci circuitele în care vizitezi mai mult decât într-un city break devin din ce în ce mai populare.

Destinaţii exotice rămân preferatele românilor în aceastră perioadă a anului.

Un sejur de 7 nopţi de cazare, în Thailanda, India sau China, care include transportul cu avionul, traseul cu ghid, asistenţă locală şi mic dejun, porneste de la 1.500 de euro de persoană.

The post Toamna, noul sezon al vacanțelor. Un sejur planificat în această perioadă e mai ieftin chiar şi cu 25% comparativ cu lunile de vară appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *