UEFA a prelungit acordul cu Adidas, care rămâne furnizorul mingilor oficiale până în 2027

UEFA şi-a reînnoit acordul cu producătorul german de echipament sportiv Adidas, care va continua să fie furnizorul mingilor oficiale pentru competiţiile europene de fotbal până în 2027, informează EFE.

După cum a anunţat forul european într-un comunicat, acordul pe trei ani „acoperă dreptul de a furniza mingi oficiale pentru meciurile din Liga Campionilor începând cu faza play-off-ului, cu noi modele de mingi oficiale pentru fiecare sezon”.

De asemenea, conform înţelegerii, Adidas „va fi furnizorul oficial al mingilor pentru Supercupa Europei, Youth Champions League şi Futsal Champions League”.

Directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein, a declarat că entitatea „este încântată să-şi continue parteneriatul de lungă durată cu Adidas” şi că „organizaţiile respective sunt angajate în inovaţie şi excelenţă în fotbal”.

La rândul său, CEO-ul mărcii germane, Bjorn Gulden, a confirmat că „Adidas este mândru să continue asocierea cu UEFA pentru Liga Campionilor”, având în vedere că „acest turneu este cel mai prestigios eveniment pentru cluburile europene”, simţindu-se ”emoţionaţi să continue să facă parte din această competiţie excelentă şi inovatoare”.

Acest anunţ vine după ce compania a dezvăluit recent mingea oficială a Ligii Campionilor pentru acest sezon, în care balonul are un aspect care „ţine de simplitatea emblematică, cu celebrele stele sinonime cu turneul, prezentate în negru, în opoziţie cu hexagoane albe”.

„Designul clasic este accentuat cu detalii subtile în roşu turbo şi galben solar, pentru a oferi mingii o notă modernă, în timp ce o nouă generaţie de jucători concurează pentru cel mai mare premiu al cluburilor din Europa”, conform Adidas

The post UEFA a prelungit acordul cu Adidas, care rămâne furnizorul mingilor oficiale până în 2027 appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *