Becali: „Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi.» Am zis bine, hai să îl băgăm” / Atac fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu

gigi becali

George Becali, care candidează la Camera Deputaților din partea AUR, a decarat, marți seara, la Realitatea TV, că Viorel Hrebenciuc i-ar fi vorbit despre dorința PSD de a-l duce pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale. În aceeași emisiune, Gigi Becali a lansat un atac la adresa lui Marcel Ciolacu.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi.» Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, a afirmat George Becali.

Becali a spus că este prieten cu Hrebenciuc.

„A rămas singurul prieten adevărat din toți, e un mare caracter. I-am zis dar după aia în turul doi să nu vă apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zis o să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo”, a adăugat Becali.

„Uite îți spun eu cum îl bagă pe Simion în turul doi. Ai văzut ce se zice despre Geoană? Curvăsăraie, amantlâc, când colo el era cu nevastă-sa. Ce fac ei? Zic «hai să îi atacăm pe toți candidații și să rămână numai Simion în turul doi”, a mai afirmat Becali, citat de realitatea.net.

Atacul lui Becali la adresa lui Marcel Ciolacu a fost unul fulminant:

Întrebați-l voi pe Pieleanu sau pe Palada. El cu mine e prea mic, îl bat, îl fac măr. Întrebați-l dacă, când candidez eu la președinție, ce se alege de Ciolacu. Îi spulber pe toți. Așa că la ce să fiu rival cu el? Îl fac măr și, noaptea la 3, dacă mă scol și mă apuc să conduc, în 2 ore conduc cât conduce el în 12. Păi, se compară Ciolacu cu mine? Doamne ferește!

Vă spun eu ce l-a deranjat: l-a deranjat când am spus – și nu m-am referit la el – că, prima dată, un om trebuie să aibă el familia lui frumoasă, după aia să conducă o țară. Dar nu a fost cu aluzie la el. Am vorbit doar la modul general.

A zis cu secretele? Păi, ce secrete să am eu cu el, în primul rând? El se poate compara cu mine? Eu stau cu Ciolacu la un secret? Tu crezi că eu, Becali, mă apuc să stau cu Ciolacu?

L-am sunat de două ori că am vrut să vând o fabrică, că trebuia să dea cancelarul lui de la Guvern 13 milioane de euro. Am făcut un precontract, am luat un avans și trebuia să dea. Comisia Europeană a spus că a dat ok-ul. Am spus că am primit de la Bruxelles și au zis că în următoarele zile se va convoca comisia de investiții și veți primi acordul să vindeți fabrica. Mi-au zis că la 1 decembrie voi avea un raport care nu va fi negativ. Nu am primit nici până acum un răspuns. L-am sunat și i-am zis: „Văd că ai numai Cambridge și Oxford, de ce ești mincinos”, i-am zis cancelarului. A zis că a intervenit ceva. Păi, trebuia să spui că a intervenit, nu să treacă 3 luni și să nu dai niciun răspuns. Ești mincinos. Cum să conduceți voi țara?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *