Cei trei frați dispăruți și tatăl lor vor fi aduși în țară din Serbia. Verificări la Poliția de Frontieră Mehedinţi. Procurorii cer mandat de arestare pentru tatăl minorilor

Cei trei frați din Hunedoara dați dispăruți luni seara și găsiți ieri în Serbia, alături de tatăl lor, sunt în custodia autorităților sârbe şi urmau să fie aduşi în ţară în această noapte.

Copiii vor ajunge la protecția copilului, iar tatăl lor direct la poliție. Anchetatorii îl acuză de nerespectarea măsurii de incredinţare a unui minor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participaţie improprie la trecere frauduloasă a frontierei.

În paralel, se fac verificări la Poliția de Frontieră Mehedinţi pentru a vedea cum a fost posibil ca minorii să părăsească ţara.

Custodia în acest moment este acordată mamei. La numărul de urgenţă 119 se pot semnala cazurile de abuz asupra copiiilor.

The post Cei trei frați dispăruți și tatăl lor vor fi aduși în țară din Serbia. Verificări la Poliția de Frontieră Mehedinţi. Procurorii cer mandat de arestare pentru tatăl minorilor appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *