Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi 117 au fost rănite în două lovituri israeliene la Beirut

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi 117 au fost rănite în două lovituri israeliene la Beirut, joi seara, potrivit unui nou raport al Ministerului libanez al Sănătăţii, aceste raiduri fiind cele mai sângeroase în capitala libaneză de când Israelul şi Hezbollah sunt în război, relatează AFP.

Este a treia oară când forţele aeriene israeliene lovesc capitala libaneză de când atacurile transfrontaliere cu Hezbollah s-au transformat în război deschis pe 23 septembrie. De atunci, peste 1.200 de persoane au fost ucise în Liban şi peste un milion au fost forţate să-şi părăsească locuinţele.

Mai mult de 1 400 de persoane au fost ucise și 1,2 milioane au fost strămutate în Liban de când Israelul a lansat incursiunea terestră și a intensificat atacurile aeriene la începutul acestei luni, potrivit oficialilor libanezi.

Israelul va continua să „lovească Hezbollah cu intensitate, fără să le permită niciun răgaz sau recuperare”, a declarat șeful armatei israeliene.

Israelul și-a extins operațiunile terestre în sud-vestul Libanului, după ce anterior se concentrase pe partea de est a zonei de frontieră, dar a insistat că incursiunile sale terestre sunt „limitate”.

The post Cel puţin 22 de persoane au fost ucise şi 117 au fost rănite în două lovituri israeliene la Beirut appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *