Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor

Cristina Neagu a ajuns la un total de 1.154 de goluri în Liga Campionilor, după meciul  cu Nykobing, devenind astfel oficial cea mai bună marcatoare din istoria competiției.

Neagu a înscris de 10 ori în duelul cu Nykobing.

CSM Bucureşti a învins echipa daneză Nykobing Falster Handbold, cu scorul de 27-26 (12-14), duminică seara, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Elizabeth Omoregie a înscris 5 goluri, Andreea Ailincăi 3, Trine Østergaard Jensen 3, Emilie Hegh Arntzen 2, Emma Cecilie Uhrskov Friis 2, Monika Kobylinska 2.

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare all-time din Liga Campionilor. După meciul cu echipa daneză, site-ul EHF a notat performanța handbalistei de la CSM și a menționat că formația bucureșteană mai are de făcut multe retușuri în joc.

„Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din toate timpurile în EHF Champions League Women, după ce a înscris 10 goluri în meciul cu NFH, ducându-și totalul la 1.155 de goluri, cu 10 mai mult decât Jovanka Radicevic. 

Dar CSM a avut o misiune grea împotriva lui NFH, în ciuda faptului că a condus devreme, 7-3, echipa daneză a revenit și a condus până în minutul 47. Cu toate acestea, CSM și-a asigurat a treia victorie consecutivă, dar totuși se pare că are nevoie de multă reglaje fine. NFH rămâne fără punct în acest sezon”, a scris site-ul EHF, duminică seara. 

The post Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *