Dezbaterea candidaţilor la funcţia de vicepreşedinte al SUA. Walz îl acuză pe Vance că ”dezumanizează” migranţii 

Tim Walz, ales de Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte dacă va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie, l-a acuzat marţi pe rivalul său republican, senatorul J.D. Vance, în timpul primei şi singurei lor dezbateri din campanie, că „dezumanizează” migranţii, notează AFP.

Vance este una dintre primele personalităţi republicane care şi-a însuşit teoria falsă conform căreia migranţi haitieni mănâncă pisici şi câini, apoi preluată de Donald Trump.

„Consecinţele la Springfield au fost că guvernatorul a trebuit să trimită forţele de ordine pentru a escorta copiii la şcoală”, a spus Walz. „Sprijinindu-l pe Donald Trump şi nu lucrând împreună pentru a găsi o soluţie (la problema migraţiei), asta devine un argument de campanie, iar când asta devine un argument de campanie, calomniem şi dezumanizăm alte fiinţe omeneşti”, a declarat guvernatorul din Minnesota. Preluare: Agerpres

The post Dezbaterea candidaţilor la funcţia de vicepreşedinte al SUA. Walz îl acuză pe Vance că ”dezumanizează” migranţii  appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *