Elena Lasconi si-a depus la Biroul Electoral Central candidatura la prezidențiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, şi-a depus astăzi la Biroul Electoral Central candidatura la prezidenţiale. Mai mulţi membri USR au însoţit-o pe Lasconi la BEC şi au depus listele cu 400.000 de semnături.

Sunt aici în fața dumneavoastră și îi reprezint pe românii care de 35 de ani se simt trădați și păcăliți de această clasă politică (…) Sunt unul dintre milioanele de români care după Revoluția din 1989 și-a văzut de viață. Sunt unul dintre milioanele de români care după Revoluție s-a îndrăgostit, a adus pe lume un copil și-a construit o carieră. Am crezut că e de ajuns să ne construim România noastră, împreună cu familiile noastre, cu prietenii noștri, cu colegii noștri de muncă. Dar de fiecare dată când am ieșit din România noastră ne-am lovit de România lor. De fiecare dată când am ieșit din România noastră ne-am lovit de spitalele lor proaste, de școlile nemodernizate, de aroganța și fanfaronada lor, a spus Elena Lasconi.

În două luni putem să ieșim din această fraudă morală a guvernării socialiste din ultimii 30 de ani, a susținut Lasconi.

Alegerile prezidenţiale 2024 încep pe 22 noiembrie, cu votul din diaspora, iar pe 24 noiembrie sunt chemaţi la urne românii din ţară.

Nu mai puţin de 12 candidaţi s-au înscris în cursă până în acest moment.

Pe 25 octombrie începe în mod oficial campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

The post Elena Lasconi si-a depus la Biroul Electoral Central candidatura la prezidențiale appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *