EXCLUSIV la TVR Info | Ce urmărește Nicușor Dan să obțină prin referendumul de pe 24 noiembrie, ziua primului tur al parlamentarelor

Imediat după câștigarea alegerilor pentru al doilea mandat de primar general al Bucureștiului, Nicușor Dan a anunțat că va organiza două referendumuri locale, pentru a clarifica unele probleme importante pentru o administrare mai eficientă a capitalei.

Invitat, miercuri seara, în emisiunea ”Prim Plan”, de la TVR Info, primarul general al Capitalei a explicat ce urmărește:

”În primul rând, ca procedură, primarul propune și Consiliul General convoacă aceste referendumuri. Eu am convocat o ședință a Consiliului General pentru lunea viitoare, 21 octombrie, și am speranțe că consiliul va vota. O să avem un referendum cu două întrebări, în 24 noiembrie, ziua primului tur al alegerilor.

Eu am spus că sunt două lucruri care oarecum mă leagă de mâini, una este chestiunea banilor, care nu vine din mandatul ăsta, vine de peste 20 de ani. E o distribuție incorectă a banilor între Primăria Capitalei și cele de sector.

Și a doua chestiune este principala problemă a traficului, care este construirea în București, care este împărțită între primarul general și primarii de sector, și care este cu un grad mare de ilegalitate la anumite sectoare, și aș dori ca toate autorizațiile să fie emise de primarul general”, a declarat Nicușor Dan, la TVR Info.

The post EXCLUSIV la TVR Info | Ce urmărește Nicușor Dan să obțină prin referendumul de pe 24 noiembrie, ziua primului tur al parlamentarelor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *