Familia Regală a României anunță nașterea celui mai nou membru. Copilul poartă numele străbunicului său, Regele Mihai

Familia Regală a României a anunțat venirea pe lume a unui nou membru. Potrivit unui comunicat oficial, Principesa Elena, sora Custodelui Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina, sora principelui Nicolae, a adus pe lume un băiețel.

Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024. Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat. Elisabeta Karina, născută la 4 ianuarie 1989, a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara acelui an. Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, ca și părinții lui Kurt, așteaptă cu bucurie să fie alături de copiii lor duminica viitoare.” – este anunțul oficial, făcut de Familia Regală a României.

Familia Regală nu s-a grăbit să facă anunțul imediat după naștere, care a avut loc în luna mai, ci în preajma botezului.

Principele Nicolae, unchiul noului membru al Familiei Regale, a reacționat pe rețelele sociale, unde a scris: „Ma bucur enorm de mult pentru sora mea, Elisabeta Karina și soțul ei, Kurt pentru nașterea copilului lor, Augustus Mihai în acest an pe data de 23 mai. Felicitări! Să vă trăiască!”

The post Familia Regală a României anunță nașterea celui mai nou membru. Copilul poartă numele străbunicului său, Regele Mihai appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *