Harris și Trump se luptă pentru voturile din Georgia și Pennsylvania

Harris și Trump se luptă pentru voturile din Georgia și Pennsylvania

Bătălia electorală pentru postul de președinte al Statelor Unite întră în linie dreaptă. Cei doi candidați, democrata Kamala Harris și republicanul Donald Trump se luptă pentru voturile din două state considerate esențiale în drumul spre Casă Albă. E vorba de Georgia și Pennsylvania. Kamala Harris a fost, chiar de ziua ei de naștere, în Georgia, în timp ce Trump a servit cartofi prăjiți și burgeri intr-un fast food din Pennsylvania.

Membrii unei congregații baptiste din Georgia i-au urat ”La mulți ani” candidatei democrate Kamala Harris. Actualul vicepreședinte a împlinit duminică 60 de ani și și-a sărbătorit ziua în campanie electorală, în acest stat considerat unul cheie, conform TVRInfo.

Kamala Harris, candidată democrată la Preşedinţia SUA: În acest moment, ţara noastră este la răscruce. Iar încotro ne vom îndrepta de aici, depinde de noi, ca americani şi credincioşi.

Rivalul ei în alegerile din 5 noiembrie, i-a transmis La mulți ani, chiar la o întâlnire cu susținătorii săi din Pennsylvania. Care nu au fost atât de politicoși.

Donald Trump, candidatul republican la Preşedinţia SUA: Apropos, este cea de a 60-a aniversare a sa. Aşadar, vreau să îi doresc aniversare fericită a celor 60 de ani… La mulţi ani şi tot ce îţi doreşti. Vorbesc serios. Chiar vorbesc serios.

De partea să, Donald Trump a dat jos sacoul, și-a pus un şorț, și a servit cartofi prăjiți și burgeri la un drive through din Penssylvania. Pennsylvania este unul dintre cele mai dorite state de către cei doi candidați, iar recentele rezultate la votare au fost imprevizibile.

Berwood Yost, analist: Pennsylvania este un stat care a votat pentru Trump în 2016, şi a mers cu Biden în 2020. Are foarte mulţi votanţi albi, din clasa muncitoare. Are centre urbane mari, comunităţi rurale. Aşadar, Pennsylvania reprezintă un fel de microcosmos al ţării că întregul, cred, în multe feluri.

Pennsylvania are 19 electori, iar cine câștigă acest stat câștigă, în mod tradițional și președinția Statelor Unite. De aceea, și Harris și Trump au investit cei mai mulți bani în campaniile lor din acest stat și au efectuat mai multe întâlniri electorale aici decât în alte state americane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *