“Împreună facem bine” | Noi ajutoare pentru oamenii greu loviți de soartă în urma inundațiilor

Un camion cu alimente, produse de igienă și articole sanitare a ajuns joi dimineața la depozitul Crucii Roșii din Galați, iar în curând donaţiile vor fi distribuite sinistraților.

La colectarea ajutoarelor au contribuit oamenii inimoși care au adus produse la sediul Televiziunii Române, în cadrul campaniei Împreună Facem Bine.

Donațiile mai pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangrati nr. 28 doar până pe data de 4 octombrie. La începutul săptămânii viitoare, Televiziunea Română, împreună cu partenerii MApN și Crucea Roșie, vor trimite aceste ajutoare la sinistrații din Galați.

Mai departe se mai pot face donații sunând la numerele de telefon puse la dispoziție de Crucea Roșie și în conturile UNICEF, pentru că această campanie mai durează încă un an.

Campania TVR “Împreună facem bine”

Televiziunea Română face apel la publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture campaniei pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă.

Vă reamintim, sunt necesare în special materiale de construcții și produse de curățenie, dar și multe alte lucruri care îi ajută pe oameni să poată reveni o viață normală. Toate pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti, nr 28, din București, între orele 8 şi 20.

De asemenea, Crucea Roșie a pus la dispoziție trei conturi în care se pot dona bani. Pentru orice informații, ne puteți contacta la numărul 0731.355.775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

The post “Împreună facem bine” | Noi ajutoare pentru oamenii greu loviți de soartă în urma inundațiilor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *