Liam Payne lasă un gol în muzica pop. Sute de fani, în stradă

Liam Payne lasă un gol în muzica pop. Sute de fani, în stradă

Liam Payne, solistul celebrei trupe One Direction, a murit din cauza politraumatismelor suferite în urma căderii de la etaj, au anunțat legiștii care s-au ocupat de autopsie.

Cântărețul avea în organism substanțe psihoactive și alcool, arată rapoartele medicilor. În toată lumea, fanii au ieșit în stradă pentru a-l deplânge pe artist.

Sute de tineri s-au adunat în fața hotelului din Buenos Aires, unde și a găsit sfârșitul Liam Payne, la doar 31 de ani, conform TVRInfo.

Era mereu fericit și plin de recunoştinţă. Trecea prin momente grele, dar întotdeauna ne făcea fericiţi pe noi, fanii.

Muzica lui e o lumină în viaţa noastră. Când trecem prin clipe dificile, artişti cum e el compun muzică şi astfel se conectează cu noi. Asta înseamnă artă, iar el a fost un mare artist.

După destrămarea trupei One Direction, Liam Payne și-a continuat cariera solo, a avut melodii de succes, iar fanii spun că a plecat prea repede. Mai avea ceva de spus în muzica pop.

Liam Payne a căzut de la etajul apartamentului în care stătea într-un hotel din Buenos Aires. Înainte se auziseră țipete și bufnituri, iar camera era un dezastru, când a intrat personalul hotelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *