Lovitura Lu’ Tache: PAHONȚU, NOUL ȘEF AL COMUNITĂȚII NAȚIONALE DE INFORMAȚII!

Conform Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Țării nr. 146, „Comunitatea Națională de Informații este compusă din următoarele structuri:

• Serviciul Român de Informații (SRI),

• Serviciul de Informații Externe (SIE),

• Direcția Generală de Informații a Armatei (DGIA),

• Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) din Ministerul Afacerilor Interne”.

Drept urmare, cu atât mai mult ar trebui să alerteze informația de ultimă oră, intrată în posesia BIROULUI ”OCI” din cadrul DIVIZIEI INTERNE a ASI GLOBAL USA, pe decidenții politici actuali și viitori, cu cât chiar în aceste zile generalul Lucian Pahonțu și-a intensificat ”eforturile logistice” pentru a fi numit șef al Comunității Naționale de Informații! Imediat după ”ejectarea” sa din fruntea Serviciului de Protecție și Pază!

O tentativă cu adevărat genială! Și care intervine într-un moment în care cam toți cei care ”i-au pupat Ghiulul” generalului Pahonțu în ultimii 19 ani, în care acesta s-a aflat la conducerea Serviciului, se mulțumesc acum doar să deschidă șampania. Și să-i calculeze, cu ochii pe ”LOVITURILE” ASI, ”A.M.R.”-ul la conducerea SPP.

Însă, pentru ”însănătoșirea grabnică” a întregului sistem de siguranță națională, nu este suficient ca generalul ”colaboraționist” al ”statului paralel” să fie împins doar pe scările SPP-ului… Ci ale întregului sistem!

Pentru că dacă adormiții decidenți politici și deja buhăiții șefi ai structurilor contrainformative, prea timorați în fața acestui iminent rezervist, nu se țin bine pe picioare și imediat după 2 noiembrie, atunci chiar că vom sări ”din lac în puț”.

Pentru că dacă Pahonțu chiar ”pune laba” pe Oficiul de Informații Integrate, atunci acesta nu se va mulțumi cu ”agheasma” băută în fiecare dimineață la ora 9:00 de pașnicul Constantin Dudu Ionescu… Sau de actualul lider de facto al Comunității, generalul Ion Oprișor.

Ci Pahonțu va face ce știe el mai bine! Se va răzbuna! Și va ”combina” tot ce se poate combina! Astfel că este strict decizia conducerilor SRI, SIE, DGIA și DGPI de a pleca sau nu capul ”la jugul” ultimei relicve a regimului instaurat în România, încă din 2005, de ”turnătorul securist” Traian Băsescu.

În ceea ce privește BIROUL ”OCI” al Diviziei Interne a ASI GLOBAL USA, acesta urmând a dezvălui, chiar mâine, o nouă ”mostră” din gradul de ”schizofrenie” contrainformativă care a ajuns să altereze de-a valma SPP-ul și Administrația Prezidențială.

Și anume, SECRETIZAREA numelui COAFEZEI ”PRIMEI DOAMNE”! Cea care, pentru a nu fi puse în pericol ”buclele” din vizitele externe ale ”Țărăncuței de la Sibiu”, a ajuns să fie păzită cu arma cu glonț pe țeavă, de ditamai generalul SPP-ist Vasile GRIGOROAIA, așa cum a fost cazul ultimei descinderi!

ULTIMA ORĂ! Vine ”TERMOBARICA” dezvăluirilor plăților făcute de către ”pe deplin acoperiții” generalului Pahonțu în contul președintelui Klaus Werner Iohannis! TIC – TAC…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *