Mario Iorgulescu a scăpat de infracțiunea de omor

Mario Iorgulescu a scăpat de infracțiunea de omor

Mario Iorgulescu a scăpat de infracțiunea de omor şi va fi judecat pentru ucidere din culpă, ceea ce înseamnă o pedeapsă mult mai mică dacă va fi găsit vinovat!

Curtea de Apel București a început, astăzi, rejudecarea procesului în urma accidentului din 2019, când fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a condus drogat și a omorât un tânăr.

Decizia Curții de Apel Bucureşti de schimbarea încadrării juridice vine după ce ÎCCJ a anulat definitiv condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare, pe care Mario Iorgulescu o primise în dosarul de omor.

În 2019, în noaptea de 8 spre 9 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat băut și drogat la volanul unei mașini de lux și a gonit cu 143 de km pe oră. A intrat pe contrasens și ucis un om, conform TVRInfo.

Ulterior s-a internat în spital de unde a și dispărut. Când l-au căutat procurorii acesta se afla în spital în Italia de unde autoritățile române nu au reușit să-l extrădeze nici până acum.

În octombrie 2023, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Mario Iorgulescu la 13 ani și 8 luni de închisoare, acesta fiind acuzat de omor. Însă, în vara lui 2024, ÎCCJ a anulat decizia de condamnare și a cerut rejudecarea cazului.

Cazul a ajuns din nou pe masa Curții de Apel București, care a decis să schimbe încadrarea din omor în ucidere din culpă. Iar Mario Iorgulescu va beneficia de un verdict mult mai favorabil față de cel precedent, când fusese condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *