METEO. Zi însorită, cu temperaturi în creștere. 20 de grade în Capitală

Marți, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească în majoritatea zonelor din țară, iar cerul se va menține curat pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade.

În Capitală ne vom bucura de o zi mai caldă decât ieri. Mercurul din termometre va ajunge la 20 de grade la orele amiezii.

Și la munte se anunță o zi foare plăcută. Cerul va fi senin aproape peste tot, însă pe văi și în depresiuni vor mai fi condiții de ceață. Vântul se va intensifica pe creste.

Miercuri, vremea se va menține caldă pentru ultima decadă a lunii octombrie, iar atmosfera va fi însorită în majoritatea regiunilor. Vântul va adia ușor, iar dimineața izolat va fi ceață. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, cât și în nord-vest, în continuare vor fi înnorări și ploi. Iar în nordul Franței și în Belgia se vor înregistra cantități însemnate de apă.

În Peninsula Scandinavă vremea va fi instabilă, vor fi intensificări ale vântului iar pe arii extinse precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

În restul continentului va predomina vremea frumoasă, iar în sud vor fi ploi abundente, însă temperaturile nu se vor modifica semnificativ față de ziua de ieri.

The post METEO. Zi însorită, cu temperaturi în creștere. 20 de grade în Capitală appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *