Mircea Geoană, despre investigația Context.ro, care dezvăluie legături cu rușii: O acțiune de compromitere și dezinformare cu proveniență externă

Cine l-ar susține pe Mircea Geoană? Zece deputați

Mircea Geoană a calificat investigația jurnalistică a publicației Context.ro drept ”o acțiune de compromitere și dezinformare cu proveniență externă și execuție internă”.

Mircea Geoană, candidat la prezidențiale, a calificat marți pe facebook investigația jurnalistică a publicației Context.ro drept ”o acțiune de compromitere și dezinformare cu proveniență externă și execuție internă”.

Investigația arată că Rareș Mănescu, care a fost coordonator al campaniei lui Mircea Geoană, este partener de afaceri cu un propagandist rus care a fost în Crimeea de cel puțin 10 ori după anexarea ilegală din 2014.

Un coordonator al campaniei lui Mircea Geoană este partener de afaceri cu un propagandist rus

„V-am spus de la începutul campaniei prezidențiale că o candidatură independentă, din partea unui fost oficial NATO, va deranja interesele Federației Ruse și interesele unor grupuri din România.

Din păcate, am avut dreptate! O adevărată acțiune de kompromat este în plină derulare. Îmi sunt imputate așa zise asocieri cu Federația Rusă, un lucru total necredibil în condițiile în care, timp de 5 ani, am condus, împreună cu Secretarul general, Alianța Nord-Atlantică.

Fac un apel și către cetățeni și jurnaliști, să știe să facă diferența între dezinformare și informație jurnalistică.

Se încearcă cu disperare compromiterea unui candidat cu șansa de a câștiga Președinția României și de aceea fac un apel, extrem de serios, către instituțiile statului român, așa cum am făcut-o și către instituțiile internaționale, pentru a veghea și proteja democrația românească.

Interferențe din exterior, acțiuni de compromitere a unui candidat independent și fost înalt oficial al NATO, sunt de neacceptat.

Asistăm la o acțiune de compromitere și dezinformare cu proveniență externă și execuție internă” a transmis Mircea Geoană pe pagina sa de Facebook.

The post Mircea Geoană, despre investigația Context.ro: O acțiune de compromitere și dezinformare cu proveniență externă appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *