O ambulanță din Gorj a stat o jumătate de oră într-o benzinărie, pentru o cafea, în timp ce transporta un pacient la spital. Se face anchetă disciplinară

E anchetă disciplinară la Ambulanța Gorj după ce un echipaj a stat o jumătate de oră într-o benzinărie, în drum spre București. În tot acest timp pacienta aștepta în mașină. Protocolul spune clar că ambulanțele nu pot opri dacă sunt în misiune. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj a aflat de abaterea echipajului după datele GPS.

Echipajul a spus șefului Ambulanței Gorj că a oprit într-o benzinărie pentru jumătate de oră ca să ia o ciocolată pentru pacienta aflată în ambulanță.

Au fost mai multe variante ale poveștii, în realitate echipajul care a plecat cu pacienta care avea o fractură și trebuia transferată la o clinică în București a oprit la o benzinărie din Horezu și a așteptat un alt echipaj care venea de la București, fără pacient, să stea la o cafea.

Totul a ieșit la iveală după ce s-au verificat toate datele tehnice. Echipajul vizat de ancheta disciplinară și-a luat concediu.

Directorul Ambulanței Gorj spune că s-a încălcat protocolul, pacientul nu poate să aștepte în mașină decât dacă este o urgență tehnică, caz în care o altă ambulanță vine și preia pacientul.

The post O ambulanță din Gorj a stat o jumătate de oră într-o benzinărie, pentru o cafea, în timp ce transporta un pacient la spital. Se face anchetă disciplinară appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *