O tânără a rămas blocată cu capul în jos între două stânci, timp de șapte ore, după ce a încercat să-și salveze telefonul

O tânără a petrecut ore întregi prinsă cu capul în jos între două stânci, după ce a încerca să își recupereze telefonul mobil, în timpul unei drumeții în Australia.

Femeia, numită în reportajul BBC Matilda Campbell, se în drumeţie în regiunea Hunter Valley din New South Wales la începutul acestei luni, când a căzut într-o crevasă de trei metri.

A fost începutul unui calvar de șapte ore, în care serviciile de urgență au întreprins o misiune de salvare „dificilă”, inclusiv mutarea mai multor bolovani.

Salvatorii au reușit să scoată cu troliul o stâncă de 500 kg.

PHOTO STORY: Woman Trapped Upside Down Between Rocks For 7 Hours In Australia

A woman in Australia’s Hunter Valley was trapped upside down between two large boulders for seven hours after attempting to retrieve her dropped phone.

Read more: https://t.co/8xsUQgATRQ pic.twitter.com/5MphIbiMSq

— LEADERSHIP NEWS (@LeadershipNGA) October 22, 2024

„În cei 10 ani de când sunt paramedic, nu am mai întâlnit niciodată o astfel de situaţie, a fost o provocare, dar incredibil de plină de satisfacții”, a declarat Peter Watts, paramedic în cadrul serviciului de ambulanță New South Wales, potrivit unui comunicat publicat pe paginile de social media ale serviciului.

Femeia a stat cu capul în jos mai bine de o oră până la sosirea salvatorilor, încercările inițiale ale prietenilor ei de a o elibera eșuând.

Într-un interviu acordat postului australian ABC, Watts a descris-o pe tânără drept o „luptătoare”.

„Cu toții ne întrebam cum a ajuns acolo jos și cum o vom scoate?”

Femeia salvată s-a ales doar cu zgârieturi și vânătăi minore, a declarat NSW Ambulance.

Cu toate acestea, ea nu a reușit să își recupereze telefonul.

„Mulțumesc echipei care m-a salvat, sunteți literalmente salvatori de vieți”, a scris ea într-un mesaj online.

„Păcat de telefon”.

The post O tânără a rămas blocată cu capul în jos între două stânci, timp de șapte ore, după ce a încercat să-și salveze telefonul appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *