Părinții unor elevi din Constanța acuză o profesoară că ar fi încasat banii pentru o tabără și apoi a dispărut

Anchetă la o școală din Constanța. Părinții mai multor elevi acuză o profesoară că ar fi încasat banii pentru o tabără care nu s-a mai organizat. Oamenii spun că nu le-ar fi restituit sumele și, mai mult, nu a mai venit la școală. Conducerea unității de învățământ spune că nu știa nimic despre această tabără, întrucât profesoara nu a solicitat o aprobare pentru organizarea ei, așa cum cere procedura. Polițiștii fac cercetări.

Tabăra organizată de profesoara de Religie ar fi trebuit să aibă loc în vara care tocmai a trecut. Chiar dacă au plătit integral, aproximativ 1800 de lei de persoană, părinții nu știau exact unde urmează să fie cazați copiii. Ei au aflat de la profesoară că unitatea respectivă ar fi fost închisă, pentru că au apărut cazuri de enterocolită.

Tabăra nu s-a mai organizat, iar sumele încasate urmau să fie restituite. Părinții spun că nu au văzut niciun ban înapoi.

Georgiana Romanov, directoare adjunctă, Şcoala Nr. 8 Constanţa: Nu a respectat metodologia, nu a intocmit documente, iar unitatea școlară a aflat în septembrie de la părinți că această tabăra a fost anulată pentru că ar fi fost enterocolită.

Cosmin Badea, director, Şcoala Nr. 8 Constanţa: Orice tabără se organizează conform unui regulament, trebuia să aibă aprobarea conducerii. Le-am recomandat părinților să meargă spre Poliție și spre Parchet.

Elena Stambuli, consilier şcolar: Este o dna profesoară titulară de 20 de ani, cei mai mulți părinți o cunosc. Și celor mai mulți dintre ei le-a inspirat încredere.

Profesoară șantajată de un elev de clasa a VII-a. Băiatul a amenințat că va posta online poze indecente cu fiica ei

Situație scandaloasă la Brașov. Un elev de clasă a VII-a a încercat să scape de scăderea notei la purtare șantajând o profesoară. Băiatul a amenințat-o că va posta poze cu fiica acesteia în ipostaze indecente

Profesoara nu a mai venit la școală, iar Inspectoratul Școlar Constanța face verificări în acest caz.

Sorin Mihai, inspector şcolar general, ISJ Constanţa: Este deplasată o echipă de inspectori. Trebuie să deschisă o cercetare disciplinară. Nu am înțeles dacă are contractul suspendat. Nu este aprobată cerea de concediu fără plată. Ar fi demarat suspendarea contractului de muncă pentru absență. Să vedem care e situația concretă.

Polițiștii au primit până acum sesizări de la doi părinți păgubiți și au dechis un dosar pentru înșelăciune.

Profesoara acuzată nu a putut fi găsită pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la aceste acuzații.

O profesoară a fost rănită într-o școală din Arad, după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe tavan

O profesoară în vârstă de 51 de ani din Arad a fost rănită, vineri, după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe tavan în incinta şcolii, zona fiind asigurată de pompieri pentru a nu se mai înregistra victime.

The post Părinții unor elevi din Constanța acuză o profesoară că ar fi încasat banii pentru o tabără și apoi a dispărut appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *