Premierul Ciolacu a avut o întrevedere la Chișinău, cu ÎPS Mitropolit Petru

Premierul Ciolacu a avut o întrevedere la Chișinău, cu ÎPS Mitropolit Petru

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit vineri, în cadrul vizitei oficiale efectuată în Republica Moldova, cu Arhiepiscopul Chişinăului, Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Petru, context în care a transmis că va sprijini „cu toată forţa” Mitropolia Basarabiei, inclusiv la „nivel financiar, pentru construirea şi renovarea de biserici şi centre sociale”.

Un moment de suflet la Chişinău alături de ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chişinăului, Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor. L-am asigurat pe Înaltpreasfinţitul Mitropolit Petru că voi sprijini în continuare cu toată forţa Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea şi renovarea de biserici şi centre sociale din Republica Moldova„, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat că există legături puternice între Bucureşti şi Chişinău, dar este nevoie şi de „o punte spirituală între cetăţenii de pe ambele maluri ale Prutului”, iar acest lucru „se poate realiza doar prin intermediul bisericii”, conform TVRInfo.

Marcel Ciolacu a efectuat, vineri, o vizită oficială în Republica Moldova, în cadrul căreia a mai avut întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi cu preşedintele Parlamentului moldovean, Igor Grosu.

Drumul european al Republicii Moldova va duce, de fapt, la bunăstarea cetăţenilor moldoveni, Rusia nu este nicio garanţie pentru Republica Moldova, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *