Real Madrid şi Bayern Munchen au pierdut în deplasare, în Liga Campionilor

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi Bayern Munchen, performera primei etape, au pierdut meciurile susţinute în deplasare, miercuri seara, în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal.

Real Madrid, cu o evoluţie palidă, a fost învinsă de Lille cu 1-0, golul victoriei echipei din Hexagon fiind reuşit de canadianul Jonathan David (45+3), din penalty. Chiar şi în condiţiile unui joc mai slab al madrilenilor, portarul gazdelor, Lucas Chevalier, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Bayern, care în prima rundă o surclasa pe Dinamo Zagreb cu 9-2, a fost învinsă de Aston Villa cu 1-0, la Birmingham, într-un meci arbitrat de românul Radu Petrescu.

Atletico Madrid a fost umilită de Benfica, învingătoare cu 4-0 la Lisabona. Turcii Kerem Akturkoglu şi Orkun Kokcu, argentinianul Angel Di Maria şi danezul Alexander Bah au punctat pentru lusitani.

Real Madrid şi Atletico Madrid au plătit preţul pentru un derby epuizant, încheiat la egalitate, 1-1, duminică seara, pe Metropolitano, notează Agerpres.

Liverpool a obţinut o victorie normală, 2-0 cu Bologna, prin golurile înscrise de Alexis Mac Allister şi Mohamed Salah.

Juventus a câştigat spectaculos la Leipzig, 3-2 cu echipa locală RB, marcând două goluri în inferioritate numerică. Slovenul Benjamin Sesko a marcat ambele goluri ale gazdelor (30, 65 – penalty), în timp ce sârbul Dusan Vlahovic a realizat şi el o dublă (50, 68), pentru Juve. Golul victoriei ”Bătrânei Doamne” a fost reuşit de portughezul Francisco Conceicao (82), în condiţiile în care Juve juca din minutul 59 în zece oameni, după eliminarea portarului Michele Di Gregorio.

Dinamo Zagreb a remizat acasă cu AS Monaco, 2-2, după ce a avut 2-0. Campioana Croaţiei a doborât cu această ocazie un record negativ în Champions League, devenind echipa cu cele mai multe goluri primite în primele două partide ale unui sezon (11), după 2-9 cu Bayern.

FC Bruges, care a debutat cu un eşec acasă cu Borussia Dortmund (0-3), a câştigat în Austria, 1-0 cu campioana Sturm Graz, aflată la al doilea eşec.

The post  Real Madrid şi Bayern Munchen au pierdut în deplasare, în Liga Campionilor appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *