S-au reluat lucrările pe A1, între Margina și Holda. Tronsonul va avea un viaduct și tuneluri pentru urși

Coșmarul șoferilor care circulă pe A1 în vestul ţării și sunt nevoiți să iasă de pe autostradă pe segmentul Margina-Holdea nu se va termina înainte de doi ani. Lucrările s-au reluat şi sute de muncitori sunt pe şantier pe lotul de 9 kilometri pe care vor fi şi celebrele tuneluri pentru urşi. Când va fi gata și această bucată de drum, se va putea circula în viteză între Nădlac şi Sibiu. Deocamdată, stadiul lucrărilor este sub 10 la sută.

Cel mai aglomerat sector de drum național din vestul României îi va pune la încercare pe șoferi și în următorii ani, până când segmentul de autostradă din zonă va putea fi construit. Acum, bucata de drum național intră deseori în reparații pentru că asfaltul se strică din cauza traficului intens.

Toată lumea așteaptă să fie finalizată singura bucată lipsă din A1, care leagă vestul de centrul țării. Începerea lucrărilor pe o porțiune din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva a bătut pasul din cauza tunelurilor pentru urși. Licitațiile au tot fost amânate.

Zona a devenit un furnicar: sunt sute de muncitori și utilaje.

Stadiul lucrărilor pe acest segment este acum sub 10%. Este o porțiune de 9 kilometri care cuprinde un viaduct cu o lungime de aproximativ un kilometru și două tuneluri pentru urși.

The post S-au reluat lucrările pe A1, între Margina și Holda. Tronsonul va avea un viaduct și tuneluri pentru urși appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *