“Șacalul”, bărbatul din Constanța acuzat că a ucis două femei în această vară, rămâne în arest

Bărbatul din Constanța acuzat că a omorât două femei cărora le-a furat și autoturismele, în vara acestui an, a ajuns din nou în fața judecătorilor. Magistrații au decis să îi prelungească arestul preventiv. Atenție urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Şacalul, cum este cunoscut presupusul criminal, rămâne în spatele gratiilor. Individul e acuzat că a omorât o femeie din Tulcea, într-un apartament din Mamaia, iar trupul neînsuflețit l-a lăsat în locuință cu aerul condiționat pornit, ca să se descompună rapid. Mașina acesteia a vândut-o la scurt timp, susţin procurorii.

Noi detalii în dosarul dublei crime din Constanţa. Suspectul folosea telefoanele victimelor și lăsa impresia că trăiesc

Șacalul, criminalul din Constanța, le-a sugrumat pe cele două femei pe care le-a ucis. Criminaliștii au ajuns la această concluzie după ce au examinat victimele, una din Timișoara, cealaltă din Tulcea. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoțional!

Cea de-a doua victimă, o tânără din Timișoara, a fost ucisă într-un apartament din Năvodari și apoi abandonată pe un câmp plin de animale sălbatice. Cu mașina ei, individul a fost implicat şi într-un accident rutier. Este cercetat inclusiv pentru conducere fără permis.

În acest caz, este implicată și o tânără cu care suspectul avea o relație și care i-ar fi fost complice. Când a iesit din Tribunal, Șacalul a declarat că este nevinovat.

Noi detalii şocante în cazul dublei crime din judeţul Constanţa. Victimele ar fi fost otrăvite sau drogate

Noi detalii şocante în cazul dublei crime din judeţul Constanţa. Victimele au fost drogate sau otrăvite, cred procurorii. Un suspect şi concubina acestuia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar din locuinţa lor, criminaliştii au ridicat mai multe probe. Şi au indicii că ambele femei au fost ucise de acelaşi criminal, care le-a furat maşinile, telefoanele şi bijuteriile. Bărbatul arestat este un recidivist periculos.

The post “Șacalul”, bărbatul din Constanța acuzat că a ucis două femei în această vară, rămâne în arest appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *