Siegfired Mureşan: Mecanismul  de cooperare pe termen lung privind împrumuturile cu Ucraina, votat în Parlamentul European

Plenul Parlamentului European a votat, cu largă majoritate, crearea Mecanismul de cooperare pe termen lung privind împrumuturile cu Ucraina, a transmis Siegfried Mureşan pe pagina sa de Facebook.

„Rusia trebuie să plătească pentru pagubele și suferințele cauzate în Ucraina” a scris eurodeputatul Siegfried Mureșan pe Facebook.

„Tocmai am votat, în plenul Parlamentului European, cu largă majoritate, crearea Mecanismul  de cooperare pe termen lung privind împrumuturile cu Ucraina. Rezultatul votului: 518 din 635 de voturi. 

Acest mecanism va permite Ucrainei să obțină și să ramburseze împrumuturi de până la 45 de miliarde de euro. Aceste împrumuturi vor fi rambursate folosind profiturile generate din activele înghețate ale Rusiei.

Folosind activele înghețate ale Rusiei pentru a reconstrui Ucraina, ne asigurăm că agresorul plătește pentru dezastrele și suferințele pe care le-a cauzat” a scris eurodeputatul.

The post Siegfired Mureşan: Mecanismul  de cooperare pe termen lung privind împrumuturile cu Ucraina, votat în Parlamentul European appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *