Simona Halep a urcat pe locul 879 în clasamentul live WTA. Joi va juca împotriva Anei Blinkova, după ora 11.00

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a făcut miercuri un salt uriaș în clasamentul live WTA, după victoria în fața Arinei Rodionova: de pe locul 1130, pe 879.

Victoria greu muncită în fața Arinei Rodionova din primul tur de la Hong Kong, după mai bine de doi ani, a adus Simonei și intrarea în top 1000 în clasamentul LIVE WTA, de pe locul 1130 pe 879.

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo, pe teren, în competiție, și de a câștiga primul meu meci după o perioadă atât de lungă – în sportul pe care îl iubesc”, a postat Simona pe rețelele de socializare, imediat după meci.

Simona Halep joacă joi, în optimile turneului de 125K de la Hong Kong, cu rusoaica Ana Blinkova (26 ani, 78 WTA), campioana din 2023 de la Transylania Open. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum. Meciul va urma celui dintre Gabi Ruse și Ajla Tomljanovic, care începe la ora 9.00, deci Simona va juca după ora 11.00 .

The post Simona Halep a urcat pe locul 879 în clasamentul live WTA. Joi va juca împotriva Anei Blinkova, după ora 11.00 appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *