Titan Pumpkin Fest – Două tone de dovleci, pregătiți pentru copii într-un parc din București

De la mic la mare, bucureștenii și nu numai, sunt invitați în acest weekend în Parcul Titan să sculpteze două tone de dovleci și să guste din plăcinte cu dovleac ori băuturi misterioase. Peisajul e completat de vrăjitoare bune, dans și muzică.

Copiii, ajutați de părinți, și-au luat rolul în serios. Vrăjitoarele și ajutoarele lor au o misiune clară.

Toamna e vremea recoltelor bogate, iar luna octombrie ne-a adus din lumea occidentală o nouă sărbătoare, prilej numai bun pentru distracție.

Alexandra Dinu, organizator Titan Pumpkin Fest: Am combinat cele două tradiții și am adus puțin mai multă bucurie în inimile bucureștenilor.

Predestinat nume Jack O Lantern, un irlandez blestemat pentru păcatele sale la un drum infinit între Rai și Iad, luminându-și calea cu un tăciune aprins, așezat într-un nap scobit. Legendăa această, din secolul al 15-lea, s-a transformat în dovleac, rostogolindu-se până azi de-a lungul întregului Pământ.

În marea de mititei și fripturi, plăcintele cu dovleac au avut un loc aparte.

Surpriza festivalului din București a venit de la două brașovence care au inventat o băutură cremoasă din tapioca, ceai, lapte praf și pudră de dovleac.

Sărbătoarea de Halloween, devenită în ultimii anii una dintre cele mai cunoscute și în România, înseamnă costume înfricoșătoare, machiaje spectaculoase, dar și preparate și băuturi special pregătite pentru acest moment.

The post Titan Pumpkin Fest – Două tone de dovleci, pregătiți pentru copii într-un parc din București appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *