Trump spune că „oameni de la Fox” l-au ajutat să scrie discursul rostit la un dineu caritabil. Rețeaua neagă informația

Fostul președinte Donald Trump a declarat vineri că angajați ai Fox News l-au ajutat să scrie discursul său de la dineul caritabil al Fundației Al Smith, în care a făcut glume și a insultat-o pe adversara sa, vicepreședinta Kamala Harris, transmite CNN.

Trump a făcut acest comentariu în timpul unui interviu la emisiunea „Fox and Friends”, în care a fost întrebat despre discursul său de la evenimentul caritabil de joi seară din Manhattan.

Amfitrionul Steve Doocy a afirmat că, în mod tradițional, democrații „apelează la tipii de la «Saturday Night Live» sau «Tonight Show»; ei le scriu tot materialul”, înainte de a-l întreba pe Trump cine l-a ajutat să-și scrie discursul.

„Am avut o mulțime de oameni, câțiva oameni de la Fox, de fapt, nu ar trebui să spun asta. Dar ei au scris câteva glume. Nu mi-a plăcut niciuna în mod deosebit”, a spus Trump, în râsetele coprezentatorilor.

În timpul discursului său adresat unei mulțimi catolice prietenoase, Trump a denigrat inteligența Kamalei Harris, i-a insultat familia și s-a plâns de cât de rău a fost tratat în timpul președinției sale, stârnind aplauze ocazionale și câteva râsete.

În timp ce multe personalități Fox News sunt în mod deschis pro-Trump, folosindu-și platformele de televiziune pentru a-l promova pe fostul președinte și poveștile sale, este ceva destul de neobișnuit să participe în mod oficial la campania acestuia, notează CNN.

„Președinția mea nu va fi o continuare a președinției lui Joe Biden”. Kamala Harris, interviu tensionat la Fox News

Dar nu ar fi prima dată. În 2018, gazda Sean Hannity a făcut campanie pentru Trump înainte de alegerile intermediare. Într-o declarație pentru CNN, Fox News a negat că vreunul dintre angajații săi l-a ajutat pe Trump cu glumele din discurs.

„FOX News confirmă că niciun angajat al său sau freelancer nu a scris glumele”, a declarat un purtător de cuvânt al rețelei.

Două persoane familiarizate cu situația au declarat că comediantul Nick Di Paolo, care a scris glume pentru gazda Fox News Greg Gutfeld, dar nu lucrează pentru rețea, l-a ajutat pe Trump cu discursul său. Staff-ul de campanie al lui Trump nu a răspuns la solicitarea de comentarii a CNN.

Trump le-a mai spus gazdelor emisiunii că, după interviu, intenționează să se întâlnească cu fondatorul rețelei de dreapta, mogulul media Rupert Murdoch, și-i va cere să blocheze reclamele și cifrele care îi critică candidatura.

Mă voi întâlni cu Rupert Murdoch”, a afirmat Trump. „Nu știu dacă este încântat că spun asta. Și am de gând să-i spun, am de gând să-i spun ceva foarte simplu, pentru că nu pot vorbi cu nimeni altcineva despre asta; nu pune reclame negative timp de 21 de zile, nu le pune – și nu pune pe post oamenii lor oribili, care vin și mint.”

Trump, dezamăgit de Fox News, după ce postul a anunțat că o va intervieva pe Kamala Harris. „Și-a pierdut direcția”

Fostul președinte american Donald Trump a criticat luni Fox News, într-o serie de postări pe rețelele de socializare, susținând că rețeaua cu orientare conservatoare „a devenit slabă și moale cu democrații”, după ce postul a anunțat că o va intervieva pe vicepreședinta Kamala Harris, transmite Politico.

Îi voi spune: ‘Rupert, te rog, fă așa’”, a afirmat Trump, prezicând că va obține ceea ce dorește. „Vom avea o victorie pentru că eu cred că toată lumea vrea asta”.

Cred că nu ar trebui să dea pe post reclame negative”, le-a spus Trump gazdelor de la Fox. „Este foarte greu. Faci o emisiune – și mă plâng tot timpul de asta, îmi place să mă plâng, îmi place să mă plâng, îmi place să am totul perfect – dar când plec de aici, voi avea 200 de oameni”, a spus Trump, trăgând de timp.

„Pentru că ei cumpără timp pe Fox”, a intervenit prezentatorul Brian Kilmeade.

Comentariile fostului președinte vin după ani de relații tensionate între rețea și fondatorul său. Anterior, , Trump l-a numit pe Murdoch un „MAGA Hating Globalist RINO”, acuzându-l în același timp că „ajută și încurajează DISTRUGEREA AMERICII”.

Joi, Trump a criticat-o, de asemenea, pe Suzanne Scott, directorul executiv al rețelei, pentru că acordă timp de antenă democraților.

De ce Suzanne Scott de la Fox News continuă să transmită „capete vorbitoare” de mâna a treia, cum ar fi Jessica Tarlov, Richard Fowler, Patrick Murphy, „ceva” Wolf, Keisha Lance Bottoms și alți nebuni de stânga radicală care mint și inventează declarații, cu Fox, rareori având vreo replică la povestirile lor?” a scris Trump pe platforma sa Truth Social.

Dacă voi câștiga și, sper pentru binele țării, că o voi face, iar această nebună de stânga radicală, Kamala, nu va avea șansa de a conduce țara, va fi din cauza Fox, nu din cauza lor!

Atacurile lui Trump la adresa Fox au venit după ce Harris a stat de vorbă cu prezentatorul Bret Baier, în primul ei interviu oficial cu rețeaua în această săptămână. Interviu a avut aproape 8 milioane de telespectatori, depășind cu mult cele 3,1 milioane care au urmărit emisiunea cu Trump.

The post Trump spune că „oameni de la Fox” l-au ajutat să scrie discursul rostit la un dineu caritabil. Rețeaua neagă informația appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *