Ucraina, plan pentru victorie. Zelenski îl prezintă la reuniunea de la Ramstein

A început numărătoarea inversă pentru reuniunea grupului de contact pentru Ucraina, care va avea loc în Germania, pe 12 octombrie. Vor veni lideri din toate țările care susțin Ucraina, inclusiv președintele american, Joe Biden. Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, le va prezenta Planul Victoriei – un set de măsuri concrete menite să ducă la încheierea războiului cu Rusia.

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Avem o strategie clară către o încheiere corectă a războiului : pace prin putere. Planul Victoriei prezintă necesităţile Ucrainei pentru a deveni mai puternică. Avem nevoie de suficiente capabilităţi cu rază lungă de acţiune, de consolidarea poziţiilor noastre de pe linia frontului, şi de acele presiuni asupra Rusiei care o vor forţa să facă pace.

Ucraina speră că la reuniunea Grupului de contact, de săptămâna viitoare, de la Ramstein, Germania, țările partenere să decidă să dea undă verde pentru folosirea armamentului occidental pentru lovituri în profunzimea teritoriului Federației Ruse.

Există unele temeri în cercurile de la Kiev că pe fondul situației explozive din Orientul Mijlociu, Ucraina ajunge în plan secund.

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Cea mai bună variantă pentru ca Ucraina să nu fie uitată este livrarea de armament şi acordarea permisiunilor necesare, astfel încât să putem doborî dronele şI rachetele aşa cum sunt cele iraniene doborâte în Israel.

Ucraina cere să fie ajutată întrucât situația de pe front e dificilă. A spus o și președintele Zelenski, iar occidentalii recunosc că rușii avansează încet,dar sigur.

The post Ucraina, plan pentru victorie. Zelenski îl prezintă la reuniunea de la Ramstein appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *