Un angajat aflat pe lista de disponibilizări a Complexului Energetic Oltenia a încercat să-și dea foc în semn de protest

Protest extrem la sediul Complexului Energetic Oltenia, din Tg. Jiu. Atenție urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional.

Un angajat de pe lista de disponibilizări a încercat să-și dea foc după ce a aflat că rămâne fără loc de muncă. Bărbatul de 58 de ani, de profesie mecanic, s-a legat în lanțuri de scările companiei.

El a lucrat până pe 30 septembrie în cariera de cărbune Lupoaia, iar de la 1 octombrie nu i se mai prelungise contractul de muncă. Supărat că nu poate ieși nici la pensie, a venit în fața complexului energetic cu o sticlă de benzină și a amenințat că își dă foc.

După ore de negocieri, polițiștii au reușit să îi ia sticla iar apoi directorii companiei au acceptat să stea de vorba cu el. Ulterior reprezentanții Complexului au anunțat că bărbatul a fost reangajat pentru 3 luni.

The post Un angajat aflat pe lista de disponibilizări a Complexului Energetic Oltenia a încercat să-și dea foc în semn de protest appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *