Un băieţel s-a născut pe peronul Gării de Nord din Timişoara cu ajutorul poliţiştilor Secţiei Regionale Transporturi

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara (SRPTT) au ajutat, miercuri, o femeie care a născut pe peronul Gării de Nord din Timişoara, după ce aceasta intrase în travaliu.

Femeia venise cu un tren dinspre Arad, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

„Un apel la 112 a anunţat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naşte. Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au început să caute, iar pe peronul 6 au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume. Un poliţist a rămas cu aceasta pentru a o linişti, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit şi echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie să ducă procesul la final. Pentru poliţiştii SRPT, el este Ciprian, un bebeluş perfect sănătos, care a primit nota maximă de la ei. Are 3,4 kg şi 51 de cm. Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, se arată într-o informare a IPJ Timiş. 

The post Un băieţel s-a născut pe peronul Gării de Nord din Timişoara cu ajutorul poliţiştilor Secţiei Regionale Transporturi appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *