Zile decisive pentru scrutinul prezidențial din SUA, din 5 noiembrie

Zile decisive pentru scrutinul prezidențial din SUA, din 5 noiembrie

Atât candidatul republican, Donald Trump, cât și actuala vicepreședinta și candidată a democraților, Kamala Harris, se concentrează pe așa numitele state fluctuante, care pot înclina balanța într-o parte sau alta.

Pe cei doi aspiranți la fotoliul din Biroul Oval îi despart doar câteva procente, care intră în marja de eroare, conform TVRInfo.

Donald Trump pare să câștige teren printre indeciși, potrivit celui mai recent sondaj de opinie. Spre deosebire de luna septembrie, Trump a urcat în preferințele independenților.

De altfel, unii dintre alegătorii, până de curând, indeciși, spun că vor vota Donald Trump, pentru că Partidul Democrat s-a îndepărtat de omul obișnuit.

Democrații au devenit partidul elitelor şi intelighenţiei din universităţi. Au o platformă globalistă şi asta nu-mi place.

Potrivit presei americane, Kamala Harris și staff-ul ei de campanie sunt conștienți că au pierdut procente esențiale în rândul independenților. Este motivul pentru care a acceptat inclusiv un interviu cu Fox News, post apropiat republicanilor. Și și-a intensificat campania electorală în așa numitele state fluctuante, care vor decide practic rezultatul scrutinului din 5 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *