Caută
Close this search box.

Florin Iordache, ironii după moțiune: ”O fantasgomanie”; ”Președintele să ia notițe”

Florin Iordache

Florin Iordache a ținut să ironizeze opoziția după eșecul de joi al moțiunii de cenzură.

Declarațiile făcute de Florin Iordache:

S-au finalizat acum votul, la această moţiune. Aşa cum am spus, din momentul în care a fost depusă, problematica invocată în moţiune, pseudo-moțiune, aţi văzut rezultatul dezastruos obținut de colegii din opoziţie. De ce spun dezastruos? Nici măcar semnatarii moțiunii nu şi-au menţinut votul. E prima dată când la o moţiune de cenzură sunt voturi mai puţine decât semnatarii.

Cred că modul în care a fost formulată, asumată, a condus la acest eşec al opoziţiei. Şi-au demonstrat adevărată valoare. Parcă au dispărut, nu ştiu, parcă sunt ascunşi undeva şi fac propria analiză.

M-a deranjat modul în care s-a încercat astăzi forţarea. Nu şi-au dorit dezbaterea, au venit cu teme false, iată că atunci când opoziţia nu e în stare să vină cu un program de guvernare, cu măsuri concrete, vin cu teme false, cu această pseudo-moțiune.

Eu am mulţumit colegilor şi sper că spiritul Crăciunului le va da un gând bun celor care au făcut astăzi dezordine şi au creat haos în ultima perioadă. Cred că anul 2019 ar trebui să ne găsească mai uniţi, măcar la temele importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri