Caută
Close this search box.

FOTO. Andreea Marin surprinde. S-a pozat goală în cadă, de ziua ei

Andreea Marin, cunoscută pentru un stil vestimentar sobru, a surprins zilele acestea. Ea s-a pozat goală în cadă, iar momentul a fost ales pentru că ea împlinește pe 22 decembrie vârsta de 44 de ani.

„Sa ne ocupam de noi insine, sa ne iubim, sa ne amintim ca meritam sa simtim liniste si echilibru – toate acestea au devenit un lux. Mult prea rar, o femeie se pretuieste pe sine. Are grija de toti ceilalti, de responsabilitati, de obligatii si se uita pe sine , cat mai des cu putinta – zi de zi. Daca meseria nu m-ar obliga sa ma uit in oglinda, sa fac miscare, probabil ca as amana aceste lucruri nepermis de des, in favoarea celor ce ” trebuie facute”, sunt convinsa ca asa ar fi. Si nu o spun cu mandrie.” scrie Andreea Marin pe FB.

Uitam adesea ca suntem Femei. Uitam sa avem grija de noi – minte, trup si suflet. Maine implinesc 44 de ani. Am avut un an atat de plin, incat abia reuseam sa respir uneori, alergand mereu, chiar si in weekend. Nu ma plang, imi place ce fac. Dar dezechilibrul nu e bun, in nicio circumstanta. Azi am decis sa fac ceea ce rar se intampla: sa-mi iau o zi libera. Asta adeseori inseamna sa folosesc timpul pentru cei dragi, pentru casa, gradina, indeletniciri amanate… dar iar uit de mine. Azi e ziua in care nu fac nimic altceva. Relaxarea, intoarcerea catre mine, grija fata de mine, dialogul interior, eu cu mine, o carte buna, un pranz delicios, frumosul privit cu atentie, calm, cum se cuvine, cat sa il simt curgand in mine… toate aceste nu inseamna egoism. Inseamna ca meritam sa spunem cu glas tare uneori : ” azi e despre mine”.”, a adăugat Andreea Marin pe Facebook.

La mulți ani, Andreea Marin ! (foto Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri