Caută
Close this search box.

Polițiștii din Olt caută o fată, care a anunțat că e sechestrată

112

Poliţiştii din judeţul Olt caută o fată care a anunţat, printr-un apel de 20 de secunde la 112, că este sechestrată, fără a oferi alte informaţii, precum nume, vârstă sau loc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, a spus că nu este cunoscut numărul de pe care a fost făcut apelul telefonic, potrivit Agerpres.
„IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaşte numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetăţeni să acorde sprijin poliţiştilor aflaţi în teren”, a spus Grigorescu.

În urmă cu aproape trei luni, mai exact în 24 iulie, Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut după ce a luat o mașină „la ocazie” de la Caracal. A doua zi, ea a reușit să sune de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Polițiștii au intrat în locuința lui Gheorghe Dincă în 26 iulie, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri