Caută
Close this search box.

Fake News grosolan, care duce la Dragnea: Bani pentru rudele celor decedați care declară fals că au murit de coronavirus

liviu dragnea

O asociație care sprijină cauza lui Liviu Dragnea („victimă a abuzurilor Justiției”) a depus o plângere la Parchetul General și cere cercetarea informațiilor conform cărora spitalele ar plăti aparținătorii decedaților pentru a declara coronavirusul drept cauză a morții.

Este, desigur, cu totul imposibil ca aparținătorii să decidă diagnosticul și cauza morții, dar mecanismele narațiunii de tip fake news nu se încurcă în logică, potrivit Newsweek.

Asociația care a depus plângerea la Parchetul General se numește „Organized Crime Harm Reduction” (OCHR), are sediul pe Calea Victoriei și, în ultima vreme, s-a remarcat printr-un asalt împotriva măsurilor menite să protejeze populația împotriva COVID-19.

La începutul lunii mai, OCHR a depus o plângere la Parchetul General prin care cere investigarea „declarării în fals” a deceselor de COVID-19.

În septembrie 2019, OCHR s-a ocupat și de „abuzul” împotriva lui Liviu Dragnea, pe care l-a audiat în penitenciarul Rahova. Conform raportului de activitate al OCHR, „Persoana Privată de Libertate (Liviu Dragnea – n.r.) a solicitat audierea sa de către reprezentanţii unei organizaţii ce lupta pentru protecţia drepturilor omului, pentru a semnala acestora faptul că o mare parte a deţinuţilor cu care a interacţionat ar reprezenta posibile victime ale abuzurilor din sistemul judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri