Caută
Close this search box.

Descoperire terifiantă, făcută de olandezi: o cameră de tortură, echipată complet

tortură

Poliția olandeză a descoperit mai multe containere maritime care fuseseră transformate în celule improvizate, precum și o cameră de tortură izolată fonic, dotată cu scaun de dentist și instrumente de tortură, informează Washington Post.

Autoritățile au anunțat că poliția a efectuat raidul înainte ca această cameră de tortură să poată fi folosită și a avertizat potențialele victime, pentru ca acestea să se ascundă.

Descoperirea șocantă a fost făcută luna trecută de către polițiștii care lucrau la un caz bazat pe informațiile criptate obținute de pe telefoanele infractorilor de către poliția franceză. Forțele de ordine olandeze și britanice au arestat deja sute de suspecți, pe baza acestor mesaje criptate.

Anunțul făcut astăzi oferit o perspectivă mai clară asupra grupărilor tot mai violente din crima organizată olandeză, implicate în producția și traficul de droguri.

Investigația poliției olandeze, denumită 26Lemont, bazată pe milioane de mesaje criptate, a dus la arestarea a peste 100 de suspecți și la capturarea a peste 8 tone de cocaină și 1,2 tone de metamfetamină. Totodată, au fost desființate 19 laboratoare în care se produceau droguri sintetice și au fost confiscate zeci de arme de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri