Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu aruncă iar vina pe Klaus Iohannis: “Adulţii si copii infectati ajung să scuipe cheaguri de sânge!”

psd

O nouă postare delirantă a şefului PSD, Marcel Ciolacu. Ciolacu susţine că Iohannis a arătat cu degetul “cu ură lăţită pe toată faţa”, în momentul în care a învinovăţit PSD că a creat intenţionat criza sanitară.

“Aţi dormit bine aseară, domnule preşedinte?!

Cu ura lăţită pe toată faţa, aţi arătat cu degetul şi apoi v-aţi întors impasibil la pauza de zi cu zi.

Plin de ură, nu aţi putut să vă uitaţi mai departe de sediul din Modrogran. Dacă aţi fi făcut-o aţi fi văzut că în ţara al cărui preşedinte sunteţi:

Adulţi şi copii infectaţi ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele şi rudele PNL-iştilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care suna disperaţi după ajutor!

Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicaţi atât în slăvi nu au în cap decât achiziţii dubioase sau sondaje!

Aparatura medicală, cumpărată de primari şi care ar fi salvat vieţi, este autorizată de instituţiile conduse de oamenii pe care îi giraţi… după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvara de primarul Daniel Tudorache şi care abia azi a primit autorizaţiile necesare;

Niciuna dintre măştile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deşi deja în 12 judeţe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiţi românii pe stradă, dar niciuna dintre măştile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, românii au aflat ieri …NIMIC!

Aţi dormit bine, domnule preşedinte?! Pentru că problemele au ramas- tot acolo, mai grave şi tot nerezolvate.

Situaţia ar putea degenera sub povara prostiei, hoţiei şi ticăloşiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veţi culca la loc satisfăcut de cele două minute de ură în care aţi arătat cu degetul!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Un sondaj IMAS dat publicităţii de Europa FM anunţă că PNL şi USR PLUS vor obţine peste 50%, la alegerile parlamentare. PSD, în schimb, este cotat la 23,4%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri