Caută
Close this search box.

Microbuz, implicat într-un accident rutier grav la Arad

Un bărbat a murit şi altul este în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp din beton, pe care l-a rupt, iar apoi s-a răsturnat pe liniile de tramvai din zona centrală a municipiului Arad.

Accident a avut loc duminică dimineaţă, pe Bulevardul Revoluţiei, autovehiculul fiind condus de un tânăr de 19 ani, din Curtici.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat, potrivit Agerpres, că şoferul a pierdut controlul într-o curbă şi a intrat pe terasamentul liniilor de tramvai, unde s-a izbit de stâlp.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a unui bărbat, pasager pe locul din dreapta faţă, a cărui identitate urmează a fi stabilită. Victima a fost transportată la spital, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”, a precizat Claudia Iuga.

Circulaţia tramvaielor în centrul municipiului Arad a fost blocată de microbuzul aflat pe şine şi din cauza faptului că liniile de electricitate au fost rupte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri