Caută
Close this search box.

Radu Mihaiu are de astăzi doi viceprimari. PSD pune deja beţe-n roate

radu mihaiu

Adrian Costache (PNL) şi Alexandra Chirilă (USR-PLUS) au fost aleşi viceprimari ai Sectorului 2, în cadrul şedinţei Consiliului Local de joi.

Fiecare dintre ei a fost ales cu câte 17 voturi. Totodată, Adrian Costache a fost desemnat viceprimarul care va prelua atribuţiile primarului, în situaţia în care acesta nu şi le poate exercita.

De asemenea, a fost adoptat un proiect privind înfiinţarea unui post de administrator public în Primăria Sectorului 2. Nu în ultimul rând, s-au votat comisiile de specialitate.

Anterior votării comisiilor, consilierul local PSD, Lenuţa Popescu, a menţionat că grupul PSD a depus un amendament privind proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Radu Mihaiu, referitor la comisiile de specialitate, precizând că nu este de acord cu denumirile şi domeniile pe care le-a propus edilul Sectorului 2 şi nici cu alocarea membrilor în comisiile de specialitate, pe motiv că „nu se respectă algoritmul de la ultimele alegeri locale”.

Primarul Radu Mihaiu a spus că există „anumite fricţiuni politice care sunt regretabile” din partea colegilor de la PSD.

Consilierul local al USR, Anda Badea, a propus ca membrii comisiilor, care să cuprindă nume inclusiv de la PSD, să fie votaţi de Consiliul Local, potrivit Agerpres.

„După runde de negocieri, în care colegii de la PSD au refuzat în repetate rânduri să nominalizeze colegi care să facă parte din comisiile de specialitate, vrem să propunem noi, cu nume şi prenume, nominalizări din partea tuturor partidelor care respectă prevederile Codului administrativ pentru fiecare comisie în parte (…)

PSD a refuzat în scris să populeze cu nume şi prenume comisiile propuse. (…) Propun ca membrii acestor comisii să fie votaţi de noi în Consiliul Local”, a declarat Anda Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri